Julrim Ipad Pekplatta

ipad appleRim för Ipad Du lever som man gjorde förr. Bankandes på framtidens dörr. Liv utan teknik kan jag inte fatta. Därför sak du få denna platta. Jag får titta men inte röra. Garanterat kommer jag dig störa. Från ett freak för apple och teknik. Till en som aldrig mer ska bli aldrig sig lik

Julrim Ipad Med musik och spel och allt du kan önska, ger jag dig denna och förser dig med grönska. Du älskar film och att surfa, speciellt att kolla på små smurfar. 9,7 tums skärm med LED, ger jag dig denna i en julsed.

Julrimma pekplatta

Med appar och stor skärm slipper du kontor och pärm. Om du tappar denna bort kan du lätt hitta den på kartor inom kort Spela, streama, mejla och adda utan ström i 10 timmar med denna padda.

Julklappstips Apple Ipad Det är en del magiska trick med denna makalösa manick. Allt du behöver är ett öppet sinne och naturligtvis ett bra minne. Sen är det bara att sätta igång, ett tryck och världen är igång!

Julrim pekplatta touchscreen ipad Något som den prylgalne måste ha. På skärmen får du faktiskt ta. Nu med airplay kan du streama. Finns ingen anledning till att grina, men skratta det går väldigt bra för det är alla laptops pina! God Jul

7 Jan 2011